hrozně mokrá
hrozně mokrá
mračí se bůh mraky
a proto mrtě prší
nevnímáš a já taky
jen, smrad mršin
Hele, voda je všude
ulice úpí pod beznadějí,
nechcem do dějin
rozhlas velí
není čas na ignoraci
jen cigoši se tetelí
rabovačka more,
kdo by chtěl práci dát ?
dnes prší,
zítra bude srát
Publikoval(a):
Marcone, 3.6.2013