Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Štěstí v dlani

Štěstí v dlani

11ka Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Važ si lásky nebo bude pozdě..

Láska je něco, co nikdo neuhlídá.
Byla to láska? No vida...
Láska je smršť těch nejkrásnějších okamžiků,
Láska je, když říkám: Dominiku!
Láska je štěstí ztracené v dlani,
Láska je nečekat na svítání.
Láska je všude, tak ji chtěj najít!!
Bohužel, nečeká na vždy..
Publikoval(a): 11ka, 3.6.2013
Přečteno (196x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Retor

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 09:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti