Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dešťová

Dešťová

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Počasí se nechce umoudřit. Zlobíme?

Co se nám to v nebi děje,
Petr hlavou kroutí,
lidi pláčou, čert se směje,
to nás vážně rmoutí.

Voda na zem proudem teče,
mraky samá díra,
lotroviny peklo peče,
lidem chybí víra.

Slunci, dešti poručíme,
zněly písně hrdé,
snad to za vás napravíme,
ale je to tvrdé.

Instalatérů je málo,
převeliká bída,
k nám se jich moc nedostalo,
čert je v pekle hlídá.

Posily kde máme vzíti,
svět je velkým hříchem,
andělé musí teď bdíti,
všem ženám pod břichem.

Pokud lidstvo lepší není,
pršet bude stále,
nepomůže vaše klení,
už máte na mále.
Publikoval(a): Psavec, 3.6.2013
Přečteno (252x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, a1ička, Mochomůrka, Retor, děda včela, modrá, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti