Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Davidovi

Davidovi

lesní víla Básně » o Lásce

Anotace: Krátká báseň synovi

Tvou ruku vkládám v svou,
jen chvíli ještě spolu zůstanou.
Rozloučíme se s věkem,
ty křídla budeš mít.
Já držela bych tě moc nízko,
ty k nebi poletíš.
Však až zas slétneš na zem,
já jako zem tvá budu tebe hřát.
A tak půjde pořád den za dnem,
jednou, dvakrát, tisíckrát.
Publikoval(a): lesní víla, 1.6.2013
Přečteno (119x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 11.11.2024 09:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti