Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kráska na Ě

Kráska na Ě

Zachariáš Lukáš - Nemo Básně » o Lásce

Anotace: potkal jsem nádherné děvče, avšak asi naposledy.

Dnes potkal jsem děvče
její oči mě zasáhly jako hrot meče
její pohled zasáhl mě těžce
já cítil se tak měkce
v tu chvíli překonal bych nejlepšího pěvce
já ruku chtěl podat té slečně,
však odvahy bylo málo neskutečně
v hlavě volal hlas přísně
oslov jí ty tupče
Nohy ztvrdlé měl jsem pevně
avšak nic nevyšlo ze mně
říkal jsem si, strč omylem do mně,
aby konverzaci mohli jsme navázat jemně
a v duchu volal, pojď ke mně
Publikoval(a): Zachariáš Lukáš - Nemo, 31.5.2013
Přečteno (112x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Kiwi-Alone, a1ička, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti