Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska a sex

Láska a sex

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak ... částečný námět televizní pořad "Singl"...

Láska – není jak občasný host
a také ne chvilková zamilovanost,
je to přátelství, tolerance a hlavně cit,
láska se nadlouho nedá ošálit.

Láska, je žití co ti dva mají,
ať úředně, nebo když jí tají,
sex ten je potom bez nadsázky,
vyvrcholením jejich vzájemné lásky.

Láska bez sexu není možná,
sex bez lásky se také pozná,
je to jen chvilkové potěšení,
k trvalé lásce to však není.

Sex se dá koupit bez lásky,
i za peníze bez nadsázky,
láska se takto odbýt nedá,
trvá dlouho, když se hledá.

Láska je souznění duše i těla,
mít děti, je vychovat i chtěla,
pomoci si v radosti i krizi,
jen taková láska je čistá a ryzí.
Publikoval(a): děda včela, 31.5.2013
Přečteno (436x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, a1ička, Retor, Robin Marnoli, Květka Š., Kytka62, Cecilka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti