Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Numero 14512

Numero 14512

Rozpustila vlasy
vánku co mizel za panelovým domem

marně se snažila zakrýt své rudé oči
avšak její pohled
jinou barvou ubíral se

nad hlavou supy
a s kručícím žaludkem
postupovat dlážděnou ulicí
co se točí a točí

být černou temperou pro okolí

nechat se rozpít kapkou vína

je to špatné
přemýšlet o únosu
a surrealistické vraždě

je to špatné
žít na prosluněných lučinách
pít nektar v celé své nahé kráse

jen najít klíče
od studeného zrcadlového zámku
a k večeři si vzít chleba a pomazánku
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 30.5.2013
Přečteno (28x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mochomůrka, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti