O VZTAHU.
O VZTAHU.
Anotace: Nespočet bezůtěšných myšlenek o vztahu má každý blázen.
,,...příliš doufáš bez zjevného přičinění
hledáš co v mých útrobách není
jsem jed denní
není zapomění
Hřích je na vrub současného účtu života
úroky naskakují
je to lichva prázdnota
Snadno nezpozorovatelně pevná půda pod nohama se
vytrácí
smysl života nám vyvrací...,,
Publikoval(a):
Lavander, 30.5.2013