Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tacho - pár vteřin

Tacho - pár vteřin

ZENITZERO666 Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Pokus o předělávku prvních pěti strof písně Tacho od Dana Landy. - http://www.youtube.com/watch?v=LiKuJfsclOA

Jen pár vteřin...
buší mi srdce - stoupá tlak,
moh bych se zmrzačit
a nebo i zabít...
-
krátká chvíle...
pocit že mířím do oblak,
když šlápnu na plyn
v nesmrtelnost věřím.

Rychlost stoupá...
úsměv jak zataženej mrak,
stažená prdel
jak po cestě se řítím...
-
gumy kvílí...
smýkaj se jak splašenej drak,
poslední vteřiny
a už se o strom tříštím.

-

Snad se to mělo stát!!!...
teď je mi tak nějak mrtvo,
tady na tom místě
kde nejsou žádný živý...
že jsem měl rychlost rád
hnal jsem to tři sta z místa,
skončit na věčnosti
trvalo jen chvíli...
Publikoval(a): ZENITZERO666, 29.5.2013
Přečteno (191x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, lénuška, Retor

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 19:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti