Slunko...
Slunko...
Anotace: ... *** ... *** ... *** ...
Řekni mi, kam chodí Slunko spát,
stále nepřichází, já začínám se bát,
chybí mi jeho teplo, které z něj sálá…
… miluji červánky, když ráno vstává
Nebo večer, když za obzor se sklání,
proč zas nepřichází, já nemám zdání.
tak kam se jenom podělo, mohlo jít?
chci se jeho paprsky nechat svést a opít.
Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 29.5.2013