Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty...

Ty...

Stále mi chybíš, hrozně moc. Chtěla bych s Tebou strávit ještě jednu, aspoň tu poslední noc.

Chtěla bych Ti říct, jak krásně nám s Tebou a Tvým synem bylo. Jak všechno zlé i dobré, mě u srdce hřálo.

Když byl jsi v práci, či daleko na cestách, já měla jsem o Tebe velkej strach.

Ano, to všechno bylo, ale už není... Časy, ty se hrozně rychle mění.

Já svědomí měla čisté... Tak se navždy loučím Lásko, třeba někdy.... Někdy příště...
Publikoval(a): Nikýsek_Nikýsek, 29.5.2013
Přečteno (432x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, Mochomůrka, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti