Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SEN

SEN

Už se společně nedokážem zasmát,
nechceš vedle mě ráno vstát,
když jdeš domů tak se na mě netěšíš..
..svůj žal sklenkou vína utišíš,
kde jsou ty časy radosti? (radosti)
kdy neměli jsme žádné starosti..

Ty časy jsou dávno pryč,
cítíš se jako daleko odkopnutý míč.
Chci tě znovu vídat a chci s tebou znovu zpívat,
Obejmout a pod rozkveltým stromem líbat.

Tak prosím vrat se dej mi šanci,
chci tě ještě jednou vyzvat k tanci,
možná to nevíš ale mé srdce patří tobě,
ten cit pro tebe stále držím v sobě.

S růží a omluvou k tobě kráčím,
ten smutek který právě prožívám ti líčím.
Vím že ty chvíle s tebou byly úžasné,
Omlouvám se ti a klečím před tebou to je ti asi jasné ?


Chci spát a zapomínat na ten čin ,
co se stalo mezi tebou a mnou.
když mi odpustíš tak se budu cítit win,
Bohužel sem slyšel je tvé hlasité "NO"

Zavíráš dveře a odcházíš k sobě,
Necháváš mě s kytící a je to jedno jen tobě.
Klečím stále nemůžu tomu uvěřit,
jak jsem ti mohl ty roky tak věřit?

Nechápu to , proč se to stalo tak náhle,
to je tak když na tebe ruka osudu sáhne,
Nechci již věřit nechci již tančit,
Nemá cenu s tebou válčit.

Tak jdi a nech mě tu samotného ,
Najdi nebo si Kup čokla hodného,
Možná on ti bude dobrý ale snídani neumí jak já ,
tohle byla pouze volba tvá !


Chci spát a zapomínat na ten čin ,
co se stalo mezi tebou a mnou.
když mi odpustíš tak se budu cítit win,
Bohužel sem slyšel je tvé hlasité "NO"


Tak jdi a odejdi z života mého,
doufám že ti někdo přejede čokla tvého.
Přeji ti vše nejlepší
Ale tak to doprdele neskončí !

Tohle byl kámo jen můj sen ,
křičím a pálím jdu ven,
ano jsem štastný mám ji stále vedle sebe,
Ano Lásko miluji tebe !
Publikoval(a): index36, 28.5.2013
Přečteno (70x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti