Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnes a zítra?

Dnes a zítra?

Radusshkaa Básně » o Životě

Anotace: Svítá!

Sama tu stojím.
Křičím.
Všeho se bojím.
Vlčím.

Třesu se.
Skáču.
Vstříc záhadám.
Pláču.

Odemykám svět.
Teď.
Nový.
Kdoví?

Tvořím.
Ve tvářích hořím!
Ničím.
Plazím se, syčím.

Ptám se.
Tiše.
Tělo mé, dýše.
Poznám se?

Zítra.
Dnes.
Do nového jitra.
Rozkvetl vřes!
Konec. Už dnes.
Publikoval(a): Radusshkaa, 28.5.2013
Přečteno (168x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš, Retor

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 08:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti