Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta

Cesta

Maraqwertak Básně » o Životě

Anotace: -------________--------

Srdcem rodného města
prochází betonová cesta.
Dva proudy vozidel,
to v každém směru,
smradlavý plechovky,
na ty já s3ru.
Cestu zde lemují
billboardy, značky,
z nich do nás politici
cpou ty svý sr4čky.
Projíždím na kole,
zahleděn vzhůru,
škarpa, bum, prásk, vole,
mám vážně smůlu.
Publikoval(a): Maraqwertak, 28.5.2013
Přečteno (164x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti