Zmámená
Zmámená
Anotace: ...jen tak volně...
Dotýkáš se...
jako když Láska odkudsi z ráje sestoupila
a sama sebe věnovala,
abych ji od tebe mohla
vdechnout
každou mikroskopickou
částí svého těla...
Dotýkáš se...
najednou mizí jak rozpouštějící se mlha
všechna šeď, co jsem v sobě
za neuvěřitelně dlouhou
dobu nakupila...
Dotýkáš se...
přiznávám, užívám si, že díky tobě jsem
a s každým impulzem
přecházejícím přes bříška tvých prstů
až k mému srdci,
se stávám víc a víc opilá...
Dotýkáš se...
a vím, že až se vzbudím,
budu jiná...
Publikoval(a):
Cecilka, 27.5.2013