Darováno
Darováno
Tvoje tvář jak tváří dítěte zdá se být.
Tvé srdce, však působí dojmem staré ženy.
To dítě zas by mělo začít o krásném si snít.
Žena by měla volat milého co stále tu není.
V očích zapálit malé plamínky.
Ukázat světu perly, jenž skrývají rty.
Jdi k rybníku nasbírat si kamínky,
ukaž světu, že tu jsi, že jsi to zase TY!
¨
MS
Publikoval(a):
Mayknka, 27.5.2013