Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zadumaný a Opilá

Zadumaný a Opilá

Sedmnáctka Básně » o Přátelství

Anotace: Stalo se jednou po půlnoci, zase nás to k sobě přitáhlo

Nos zabořený ve tvých vlasech
Sedím ti na klíně, dýchám ti do týla
Hebce mi voníš, toužím nepřiznat se
Jsme to my: Zadumaný a Opilá

Mlčení v náznacích, šepot rtů o strniště
Držíš mě pevně, i když jsi utahaný
Celá se k tobě tisknu jako nenasytné klíště
Jsme to jen my: Opilá a Zadumaný
Publikoval(a): Sedmnáctka, 26.5.2013
Přečteno (271x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti