Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha

Touha

Mischelinka Básně » o Sexu

Anotace: Sama složila

Večer, když ležím v posteli,
rozepíním si košili,
hladím se po tom po ňadrech,
ležím při tom na zádech.

Pak sjedu o kousek níž,
jsem k tomu blíž,
kroužím kolem toho,
potřebovala bych k tomu i jeho.

Pak se krásně hladím,
na nikoho při tom nemyslím,
je to tak krásné,
citím se při tom báječně.
Publikoval(a): Mischelinka, 26.5.2013
Přečteno (1664x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti