Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Světlo v mém srdci

Světlo v mém srdci

Adyy Básně » ?nezařazené?

Anotace: Světlo v srdci by nemělo nikdy zhasnout ,pokud oba milujete .

Svět se rozsvítil,
jen když jsem tě viděla.
Svítit znamenalo,
že jsi byl se mnou,
já však viděla světlo temné,
ale když jsi byl se mnou,
tak se rozsvítilo vše kolem nás.
Chytl jsi mě za ruku,
a šli jsme psát náš příběh.

Příběh,kde by jsme byli jen my dva,
snad by nikdy neskončil,
to jsem si přála,
ale ty ses se mnou rozloučil.

Chtěla bych slyšet ty tvoje slova,
ale musím ze strachu knihy číst,
pořád znova,
otáčet na další list.

Takže příběh skončil,
ale když něco končí,
tak něco dalšího začíná,
a teď my myšlenky v hlavě tančí.

Chtěla jsem být vedle tebe,
snad bych ti dokázala odpustit,
jenže ty jsi se o mě nesnažil,
jak jsi se toho mohl dopustit?

Měli jsme být spolu,
ale mezi námi byli blesky,
létali nahoru a dolů,
teď je pozdě říct to hezky .

Má slza stéká s tíží,
ale konec téhle básně se pomalu blíží,
chtěla bych se rozepstat,
problém je,že to pak nedokážu ukončit,
srdci svému poručit .

Vím už mě nemáš rád,
a to že chci být s tebou ,
si můžeš nechat jen zdát!
Publikoval(a): Adyy, 26.5.2013
Přečteno (62x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AnDYY, Leňulína, Moog, Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti