Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hm, děda má pravdu. Je to lehce patetické, ale je tam cítit potenciál. Trochu do sebe a trochu víc ze sebe. Ujasni si formu, obsah je nabíledni. jdi po tem, draku.
26.5.2013 21:52 | gogol
Davide, uprav do do jednotlivých strof, dej tomu trochu formu básně a jako tvá prvotrina to potom nebude špatné.Takto napsané je to jak veršovaný dopis.
26.5.2013 9:04 | děda včela