Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dáma na kolejích

Dáma na kolejích

Noc propadla depresím
tak jako stará dáma na kolejích

marně vylévala černý pláč
co tekl po záclonách

a ruce se chvěly
dojetím i zlobou

zbytečností
pošlapaného podzimního listu

krásou
co sklízela obdivy u starých Řeků

hučení
v uších nepřestane

a reflektory svítí do dálky
jen proudy deště
kapají na nedosažitelné teplo

jasem se zaslepila
ta paní

a na čele objevil se diadém


ze šedi světa

snad jen zalepit rány náplastí

a zmizet....
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 25.5.2013
Přečteno (38x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, Le Vinnie, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti