Zpověď Nýmanda
Zpověď Nýmanda
Anotace: Chmury neodejdou...
Stojím sám u zdi - jsem hrozný vůl
asi nic neumím - boty jsem neobul
stále jen vháním si - omítku za nehet
hnusný to pocit - však o lidech nevědět.
Co pro jiné úspěch je - pro mě jen žal
abych se z rozumů - nakonec nepochcal
dejte mi šanci - já budu milovat
dejte mi rýč - a půjdu se zakopat.
Nikdy jsem nemohl - být drze úspěšný
tak už jsem pár let - bezdětný - nezvěstný
na tolik cením si - života svého
masem bych nakrmil - psa uhnilého.
Svým masem pobledlým - jistě ne chutným
jsem jenom nicka - milovat neumím
nechci už šanci - nechci už rýč
oprátku na krk - ať už jsem pryč.
Publikoval(a):
Averzus, 25.5.2013