Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na tomhle se asi shodneme, já proti tomuhle serveru nic nemám, ale hledám lidi, kteří píši alespoň podobně jako já. Poslední dobou hledám smysl ve volném verši a v rozkvětu té špíny uvnitř mě a okolí. Básně můžou být hodně patetické a není to špatně, hlavně, že je autor svůj a nesnaží se psát "cizí" rukou, to nikam nepovede. Kdyžtak, jestli máš FB, tak se můžeme domluvit a dát něco dohromady. Už delší dobu si všímám, že nějak tíhneš k "mému" stylu psaní.
20.7.2013 15:07 | Averzus
Kolik očí, tolik úhlů pohledu. V podstatě máme pravdu oba. Já tu svojí... a tu tvojí respektuju;) Jen bych tu rád viděl víc silnějších a vostřejších věcí typu Mé a tvé od Hlučného ticha nebo věci jaký píše Averzus. Myslím že i o lásce se dá psát stylem hraničícím s něčím co nás přesahuje. A né jenom stylem sem se ti zakoukal do kukadel:D Jasně že je to amatárskej server. Ale snad i právě proto bych tu chtěl najít něco nového. Něco na co ještě Erben nebo Máj nepřišli. Že tu jsou i slabší věci zas tak neřešim. To je daný přístupností takových to serverů. Ale na konec i hvězdná pěchota jako třeba Mejdý má něco do sebe:DD Typy potěšej, komentáře poučej ale já hledám víc a až to najdu pořád nebudu mít klid, protože budu chtít jít ještě dál a víc do hloubky. Není to jen o dobrých slovních obratech ale i o myšlence. A čím víc řeším věci co nás jako lidi přesahujou, tím se to může jevit abstraktnější a hůř uchopitelné. To už jsou srozumitelnější politická témata:D To pak není od věci i ostřejší vyjadřování;)
25.5.2013 14:35 | ZENITZERO666
Zenite, pěkně jsi se rozpálil ve své "veršovánce". V podstatě máš, ale i nemáš tak úplně pravdu. Tento portál je věnován amatérům, bez nároku na "kvalitu". Přístup a možnost psaní zde má každý. Někdo teprve začíná psát a tak se učí a chce znát názor ostatních (zvláště mladí), podle toho také jejich tvorba vypadá a těm snad i dobře míněná rada pomůže. Někdo píše i jen proto, že se chce "ukázat", někdo má dobrý námět a myšlenku, někdo píše, že ho to baví. Proto jsou zde básně (veršovánky) slabé, dobré a i vynikající.To, že se zde píše nejvíce o lásce, to je pochopitelné, píší o ní hlavně mladí lidé. Je to také nejjednodušší psaní, nemusí se o tom tak přemýšlet. Poezie (pěkně to zní)není však jen o lásce, zradě, osamnění a pocitech, ale i všedních dnech, o názorech,o přírodě, o problémech života. Těchto "veršovánek" je zde opravdu pomálu. Psaní komentářů a bodování není však to podstatné a nemusí být vyjádřením hodnoty dílka. To je jen subjektivní vyjádření toho, kdo to čte. Sám se nepovažuji za žádného literáta, básníka a ani kritika. Také jsem obyčejný, občas píšící amatér.
25.5.2013 12:22 | děda včela