Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro L.

Pro L.

Averzus Básně » o Lásce

Anotace: Pateticky primitivní...

Vidím tě ve snech a vidím tě v bdění
vidím tě stále - pomoc už není
nic se mi nedaří - mám tě však rád
nic už mě nebaví - chci život ti dát.

Pro jeden dotek - pro úsměv v srdci
pro trochu lásky - umírat nechci
navždy jsem tvůj - zmiz, chmurný živote!
neměl bych nic - s pocitem nemít tě.
Publikoval(a): Averzus, 24.5.2013
Přečteno (154x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, Mochomůrka, Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti