Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jaro milenců

Jaro milenců

Dny jsou sečteny
v nekonečném západu slunce

koukám
jak sníš
při pohledu na mlžné mraky v dálce

vlasy máš plné květů jabloní
a tvé polibky
chutnají po šeříku

jeden z nikdy zapomenutelných dní

tak rozlož spacák
ať se můžeme spolu
u plamenů
v náručí hřát

a až vyjde noční lucerna
nežně
(byť probudíme paní přírodu)
se milovat
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 23.5.2013
Přečteno (48x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Retor, Mochomůrka, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti