Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rubín

Rubín

Cecilka Básně » o Přírodě

Anotace: ...další do sbírky mých kamínkových...

Jsi oheň srdce,
tak tě zvali
předkové v dobách minulých,
tebou tělo ochraňovali
před morem,
když zněl ďáblův smích...

Jsi kámen žití,
propůjčuješ
sílu překonat překážky,
intuici nám podporuješ,
čistou lásku bez přetvářky...

Jsi magická moc,
krev, co čistí
organismus od negací,
miluješ slunce, horský křišťál
radost, smích, vtip i legraci...

Jsi přítel, co se neztrácí...
Publikoval(a): Cecilka, 23.5.2013
Přečteno (188x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jirka Chrastina, Retor, gogol, modrá, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti