Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ano já vím :-)
24.5.2013 13:27 | Mayknka
jejda, to je ponuré:-(
...je dobré proti těmto pocitům bojovat, aby netrvaly dlouho, není to ani zdravé pro psychiku...
23.5.2013 19:55 | Robin Marnoli