Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Peklo či nebe ?

Peklo či nebe ?

Adyy Básně » ?nezařazené?

Anotace: Chtěli by jste do pekla nebo do nebe ?

Do pekla nepůjde jen tak každý,
někdo musí taky do nebe,
možná to nevíš,
ale to čeká právě tebe.

Chápu,
že máš svůj sen o princi na bílém koni,
ale rozhlédni se,
žádný tu není.
Teď přijde ta lepší část,
začneš si hledat nový sen,
ale ten se ti taky nemusí splnit.

Však my ti pomužem,
chráníme tě ve dne i v noci,
my rozhodnem,
zda pujdeš do nebe či ne!

Doufám,
že ti to už došlo,
že jsme tvý andělé,
tak proč tváříš tak kysele ?

My se na tebe nebudem jen tak koukat,
budem odhánět zlé sny,
budem s tebou umírat,
v tvojich krizích tě podpírat.
Publikoval(a): Adyy, 21.5.2013
Přečteno (65x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AnDYY, Leňulína, Moog, NikitaNikaT., Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti