Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Polibek na dobrou noc

Polibek na dobrou noc

Ještě poslední polibek
na rozpraskané rty

chci se nabažit
pomalu vyčpělé vůně
zvadlých konvalinek

vidět
jak panenky se ztrácí
v mozkovém nekonečnu
a zeleň
co trouchniví

...

Tak ještě poslední polibek

srdce dotlouklo
v rytmu vojenského marše

chladneš

jsi sněhovou vločkou
v mých teplých rukách

až tam budeš
pošli mi vzkaz
v podobě rozkývané vázy

sama ve stínu
PAK
na konopném provazu
čekám pohoupání
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 20.5.2013
Přečteno (70x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Puris, Květka Š., Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti