Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zelená

Zelená

Adyy Básně » ?nezařazené?

Anotace: Miluji zelenou barvu,ale tebe miluji víc !

Zelená je tráva,
zelené jsou listy,
ta barva se mnou mává,
jen tak občas, místy.

Má láska je tak křehká,
a i když je tak lehká,
tak do mysli tvé se vkrádám,
a básně tady skládám.

Na nebi svítí sluníčko,
a čas se nám krátí,
ty usměješ se maličko,
ale nic z toho se už nevrátí.

Já na to zapomenout nemohu,
ten smysl v tom dál hledám,
a i když s tím nic nezmohu,
tak lásku tvou dál nemám.

Ty ani nevíš ,jak se na tebe vždy těším,
jak moc mi tu chybíš,
když v posteli své ležím,
a myslím na tebe.

Já sním si dál svůj sen,
i když už je dávno den.
Je čas,
aby promluvil i tvůj hlas.

Tvůj hlas srdce,
který ukrýváš,
v sobě neudusíš,
a řekneš ,že rád mě máš.

I když zelené není ani nebe ,
já miluji pouze tebe.
Publikoval(a): Adyy, 20.5.2013
Přečteno (63x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AnDYY, Leňulína, Moog, Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti