Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sbohem

Sbohem

Moog Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Vzpomínala jsem na blízkého člověka..

Já jsem tady,
vždy při tobě budu stát,
přes všechny tvé pády,
budu tě chytat.

Oknem vítr fouká.
budeš chybět nám,
sanitka divoce houká,
život podpírá jeden trám.

Hodiny tikají,
čas utíká dál a dál,
listy ze stromu padají,
je tady to, čeho jsi se bál.

Trám napříč rychle praská,
obličej samá vráska,
po vlasech život tě laská,
již uvadá poslední sedmikráska.

Je to těla porucha,
sluch je nezbytný vjem,
pošeptej mi do ucha,
„ Navždy tu s tebou jsem “
Publikoval(a): Moog, 19.5.2013
Přečteno (388x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, pytlicek1, Retor, GAIA77, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti