Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jezdci apokalypsy

Jezdci apokalypsy

Cítím popel,
země se pálí,
vidím jezdce,
jak uhání
v dáli.

První je Mor,
za ním hned Bída,
celý svět
se propadá,
je z něj jen hlína.

Přijíždí Smrt,
strašně se směje,
to asi proto,
jak vše se chvěje.

Poslední je Válka,
ze zkázy se raduje,
Mor, Bídu a Smrt
k zabíjení burcuje.
Publikoval(a): Makaveli, 19.5.2013
Přečteno (178x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: PéHá, a1ička, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti