Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední vzpomínky

Poslední vzpomínky

Adyy Básně » ?nezařazené?

Anotace: Rozešel se se mnou můj kluk ,kvůli mé kamarádce ,ale já se nezlomím a pujdu za tím čemu věřím.

Dala jsem ti 5 minut ,
bylo to jako hodina.
Rozešel jsi se se mnou ,
teď cítím se jak zplodina .

Vzpomínám si jak jsme se spolu smály,
a naše první pusa,
kterou jsme si daly.

Ty vzpomínky nám už nikdo nevrátí,
ale dám ti malou radu,
nežij pouze minulostí ,
řiď se také přítomností .

Psal jsi mi ,že se omlouváš ,
ale nemyslel jsi to vážně.
Také pořád zapomínáš ,
že to mezi námi vázne.

Však jestli,je mezi námi konec,
pak buď si čímkoli.
Jen by jsi měl vědět,
že teď je se mnou kdokoli.

Svět se mi rozsvítil
tvojí tváří,
tvůj úsměv je úžasný,
můj však pouze září.

Milý anděl v bílém,
otevře nám cestu ráje dlouhou ,
poté projdem cílem,
a naše vzpomínky se stanou hrůzou.
Publikoval(a): Adyy, 19.5.2013
Přečteno (46x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AnDYY, GAIA77, Leňulína, Moog, Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti