vstupy
vstupy
Anotace: rozchod, jak by to nemělo být, ale bývá ...
tak jen pojď a necouvej,
verbum, soubojová zbraň,
nevěříš plytkým smíchem
a já to respektuji ...
pohrdáním se nic nevyřeší
a ruka s nožem za zády
asi nepřiznává tričku
slova barvy červánků
telefon ohluchnul,
ticho uklidňuje i automat
co najednou
amnestuje kondomy
je Ti divně skvěle
když je po všem
Publikoval(a):
Marcone, 18.5.2013