Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opuštění

Opuštění

lesní víla Básně » ?nezařazené?

Anotace: Taková vzdušná, osvobozující básnička...

Není pout jenž k zemi vážou,
má duše nemá starost žádnou.
Běžím, skáču slunci blíž,
šaty jsou mi na obtíž.
Nečekám nic, tiše plynu,
v čase, hmotě nezahynu.
Mír a klid má k lásce blíž,
a ted hlas svůj ztiš,
ať máš k srdci blíž.
Publikoval(a): lesní víla, 18.5.2013
Přečteno (54x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Puris, Mochomůrka, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti