Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pád...

Pád...

Stojím na vrcholku vysoké hory...
a hledím dolů ,do hlubiny...
Přemýšlím...
o životě..., o penězích..., o štěstí...
zamýšlím se ,zda by nebylo lepší odejít...
pak si vzpomenu na něho...
Udělám krok v před...
Padám...a za sebou slyším jen..
jak volá mé jméno...
a poté skáče za mnou....
Publikoval(a): Krvavá Mary, 17.5.2013
Přečteno (149x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti