Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutno

Smutno

Utopily se oči ve slané řece slz.
Umírá rozřezané srdce na kusy.
V hlavě je díra, je vidět skrz.
Mokrý hadr na puse tolik dusí.

Dotkly se prsty a spálil je ohně žár.
Pak spadlo mi tělo do chladivého hrobu.
Tam jen červi a brouci tvoří pár.
Nezvládla jsem tuhle velmi těžkou dobu
Publikoval(a): Mayknka, 17.5.2013
Přečteno (218x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, gogol, NikitaNikaT., Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti