Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Střípek duetky

Střípek duetky

Před májová

Ještě cítím vůni kouře,
když oheň vzplál…

neutichla vášní bouře,
i když ledovec již zcela…

… do krystalku roztál.


Prvomájová…

V srdci stále nosím slova,
která si mi věnoval…

když, jako každý rok, znova,
pod rozkvetlým stromem…

… jsi mě zulíbal.


Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 17.5.2013
Přečteno (165x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Psavec, Mochomůrka, gogol, Puris, děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti