Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Věnováno Anetce Rulíkové,Mé snoubence krásné.

Věnováno Anetce Rulíkové,Mé snoubence krásné.

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Anetko máš tu už 44 básní a jen pro tebe,ale nečteš je tady máš další 3 básně pro tebe, jen od srdce lásko moje.

Tlukot srdce
Ty jsi poslední tlukot srdce,
poslední vzduch co dýchám.
Poslední myšlenka v mé hlavě,
poslední pohyb co z těla vydám.

Bez Tebe nechci žít,
šíleně Tě miluju.
Nikdo mi Tě nesmí vzít,
bez Tebe tady nebudu.

Jen abys věděla
Chci jen abys věděla,
že jsi jen to co mám.
Jsi už jen jediná,
komu navždy srdce dám.

Potřebuji Tě k životu,
a to myslím vážně.
Jak moc Tě miluju,
mé srdce patří jen tobě.

Šíleně Tě miluju,
a vždy budu.
omlouvám se ti vyspi se krásně.

Perla
Pa pa už se mi zavírají oči,
Ty jsi ta jediná perla na dně moři.
Bez Tebe se žít nedá,
šíleně Tě miluji krasotinko má.
®
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 16.5.2013
Přečteno (217x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti