Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro mou lásku

Pro mou lásku

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Jsi mé štěňátko

Štěňátko
Jsi mé štěňátko,
co doma mi vítá.
Jsi mé štěstíčko,
co mi úsměv dává.

Každým dnem se těším,
až přijdu domů.
Jak vedle Tebe ležím,
a jak Tě za ouškem podrbu.

Tak hrozně moc mi chybíš,
že pláču když jsem bez tebe.
Celý den se trápím a ty to víš,
Štěňátko opatruj se miluji Tě.
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 15.5.2013
Přečteno (383x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti