Světla ve tmě
Světla ve tmě
Venku mrzne a sněží,
děti si ven hrát běží,
nikdo z nich necítí chlad,
vždyť si běží spolu hrát,
nečekají od sebe nic,
a přesto dají si víc,
není tam touha, není tam lest,
jim stačí srdcem se vést,
my jsme jako děti, co si jdou hrát,
před tebou nemusím nic předstírat,
jen otevřít oči a pozvednout hlavu,
jsme dvě děti co se ztratily v davu,
jeden druhého za ruku držíme,
v tom divném světě přežít se snažíme,
kde přátelství stává se pouhým pojmem,
každý se řídí pouze prvním dojmem,
tam jsme my dvě světla ve tmě,
já svítím pro tobě a ty zas pro mě.
Publikoval(a):
Formis, 14.5.2013