Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nemo

Nemo

Zachariáš Lukáš - Nemo Básně » o Lásce

Anotace: Jméno Nemo = latinsky = nikdo, a proto jméno Nemo, jelikož to není na nikoho určitého.

Posílám sladké pusy
To, že tu nejsi
mě rve na kusy
a tak volám kde jsi!?
Jsi s ním
s někým jiným
a já mu závidím
ten pocit blažený
v náručí jak zmražený
Posílám sladké pusy
To, že tu nejsi
mě rve na kusy
a tak volám kde jsi!?
Své chvíle trávím nudně
bez tebe se cítím divně
v nocích sním o tobě
a ty jsi s ním
v tu chvíli je po mně
tak zůstane to jen snem mým
Tajné přání?
Možná!
jen prosba zbožná
časem mrhání?
na konci schůzky Ti mávání
a v tu chvíli
procházím agonií
Posílám sladké pusy
To, že tu nejsi
mě rve na kusy
a tak volám kde jsi!?
Kéž bych měl ovladač času
abych se znova ponořil do tvých vlasů
dal ti pusu na tvář
a viděl v očích tvých tu nejkrásnější zář.
Publikoval(a): Zachariáš Lukáš - Nemo, 14.5.2013
Přečteno (108x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti