poli - poezie
poli - poezie
Anotace: výmluvný to možná je, ale nikdo s tím nic neuděláme
nahotu omylo svítání
v taktu kohoutí melodie
na hraně nebe a zbytku světa
Tvář omlácená kartuší
a malá skvrnka na duši
dneska ještě netuší
že politika je omluva
za chování prasat
vládnoucím u koryta
takže ?
na.rat !!!!!!!!
Publikoval(a):
Marcone, 14.5.2013