Beránek v rouše vlčím
Beránek v rouše vlčím
Anotace: (mé blízké vzdálené)
Každé ráno ještě za šera
češu si bělostné rouno naděje
V chaotické partituře dne
ztrácím sílu neurčitostmi
a pojednou soumrakem tak šikmým
projede medový blesk procitnutí
kdy opojnou kapku budoucna
zjizví kal okolní přítomnosti
Neklidnou pelichavou vlčí tlapou
otvírám okno do nočního deště
a na hrudi mi znovu raší
beránčí srst
Publikoval(a):
qala, 13.5.2013