Čarovnej kruh
Čarovnej kruh
Anotace: Vlastně o každým z nás
Prachy nejsou všechno,
ale znamenají příliš.
Pečenej vařenej, denně jejich otrokem,
těch, co přidělávaj práci nám,
oni nemusí, oni mohou, protože mají,
asi to ukradli,
kdyby věděli, kdyby chtěli,
ale to neřeší,
prasata u koryt.
Čistá duše, uchvácena příležitostí,
taky se změní
v ONI.
Publikoval(a):
Maraqwertak, 13.5.2013