Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Okovy noci

Okovy noci

Balthazar Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: zločin a trest....

V temném svitu a měsíční záři,
spatřil jsem postavu, venku při oltáři

Ruka svírající dýku a zakrvácený šat
Kdo by to byl řekl tohle je můj kat


Na rukou okovy chladné jak led
blíží se odplata, táhnou mě vpřed

Osud můj je my čím dál tím blíž
Už mě tam táhnou pod velký kříž


Chvějíc se strachy, zůstal jsem stát
proč jen mi musí můj život brát

Náhle však popravčí svou dýku vzal
A s velkou radostí ji na můj krk dal

Chvíle bolesti a pak už jen klid
Tohle tak chtěl tenhle ten lid…
Publikoval(a): Balthazar, 13.5.2013
Přečteno (191x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 13:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti