Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Aneto Ruliková vstávám jen s tebou

Aneto Ruliková vstávám jen s tebou

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Krásné dobré ranko,Růže,co pro mě znamenáš

Dobré ranko lásko
Dobré ranko raníčko,
má milující ženuško.
Otevři krásné očičko,
ty má sladká broskvičko.

Pošeptám ti do ouška,
máme společná srdíčka.
Tlučou stále jen pro sebe,
navždy do sebe spletené.

Usínám jen vedle tebe,
líbám tě na čelíčko.
Hladím něžně po těle,
i na tvé krásné bříško.

Jedním polibkem tě uspávám,
hladím tvé jemné vlásky.
Do ouška,miluji tě šeptám,
na obloze třpití hvězdy.

Když mi dva jsme usnuly,
spoutané řetězí lásky.
Krásné sny se nám zdály,
jak své děti jsme vedli do školy.

Růže
K nohám ti nosím bílé růže,
do pusinky sladké jahůdky.
Najevo dávám že máš muže,
který na čelíčko dává ti něžné pusinky.

Chci tě mít u sebe,
je mi smutno.
Však já miluji tě,
přijd co nejdřív lásko.

Tato noc byla krutá,
bolest pot a sny.
Vedle mě jsi neležela,
jsi jediná a má.

Co pro mě znamenáš
Chtěl bych ti nosit každou hodinu puget růží,
jen abych si tě mohl přimáčknout k sobě.
Když jsi v mé přítomnosti tak mé srdce hoří,
lásko mé srdce patří jen a jen tobě.
®®®®® ®®®®®®®
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 11.5.2013
Přečteno (82x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti