Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nepláču... to jenom venku prší

Nepláču... to jenom venku prší

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Máš odpolední, na mobil mě prozváníš, sms plně něhy, milování, lásky od Tebe pročítám... však zpět...                                                          n e o d p o v í d á m . . .

Polibek do práce Ti posílám,
když z okna se zrovna…
… podívám.

Padají k zemi, dešťové kapky,
proč lidé mají na očích…
… klapky.

Soustředění moje blokuješ,
v myšlence i krvi mé…
… koluješ.

Citům v srdci marně vzoruji,
řekni, proč Tě stále tak…
… miluji.

Chci větru a dešti poručit,
nenosit Tě v sobě se…
… naučit.


Nepláču... to jenom venku prší...



Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 10.5.2013
Přečteno (233x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Božská Isis, děda včela, Robin Marnoli, Mochomůrka, Jiná, gogol

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti