Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vlak

Vlak

AliceF Básně » o Životě

Anotace: Několik let dojíždění odráží moji zkušenost s prostředím našich nádraží. Přesto jsem jezdila ráda, stala jsem se součástí toho všeho, i tam lze nalézt cosi poetického :-)

Beton, železo a pražce
Vůně kovu
Sálá ze stojů
Lidský pot a dav
Hrne se slepě dolů

Striktně dané písmo
Osvětlí situaci
Vajgly, prach a špína
Poletující ptáci
Na dnešní štaci

Barvy se nehodí
Na zašlém nástupišti
Šedá tu vévodí
Marast, sníh na schodišti
Přece sem směřují
Stopy všech
Jak na bojišti

Prosím i dnes
Brno zpáteční
Publikoval(a): AliceF, 10.5.2013
Přečteno (81x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti