Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

448. Na první polovině struny

448. Na první polovině struny

Potkali se dávno před tím
než se Jaro naučilo chodit
po květech jabloní
a každé vyřčené slovo
se začalo měnit v poezii

při třetím setkání
se ráno podívalo do oken
když čas se na chvíli zastavil
a vyprávění okolo kávy
vonělo dálavou léta...

proto dnes k večeru
vyčkává na další sloku
posbíranou do akordů
ve strunách jeho srdce

prosím...
jen nezahraj mu trpce...
Publikoval(a): Robin Marnoli, 10.5.2013
Přečteno (108x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mochomůrka, gogol, James Libustka, Kytka62, Lugilla, děda včela, Cecilka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti